RIJK aan KORTING
16153
post-template-default,single,single-post,postid-16153,single-format-standard,bridge-core-2.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

RIJK aan KORTING

RIJK aan KORTING

Bijna onopgemerkt is de lente voorbij en heeft de zomer zijn intrede al gedaan.

TalRIJKE artikelen zijn afgeprijsd met 20%, 30%, 40 en veelal 50% korting. De moeite waard om te komen struinen en voor je vakantie nog je zomercollectie aan te vullen. Makkelijke vakantiejurkjes voor in de koffer. Daag die zon maar uit.

Speciale zomeractie: Bandajanas, “de losbandige slipper” is de zomerrunner van 2016 en een hele persoonlijke manier van op stap gaan. Jij stelt je eigen vakantie/strand slipper samen met een band naar keuze en een accessoire.

Een onmisbaar vakantie item om mee te nemen en lekker te flaneren over strand of boulevard of je avondjurk mee te pimpen. Wees dus creatief en maak je vakantie slipper compleet met banden en accessoire.

Slipper met hak van €50 voor € 35

Platte slipper van €45 voor €30

 

Met de sale maak ik weer plaats voor een prachtige nieuwe najaarscollectie die uitgebreid wordt met mooie nieuwe merken en accessoires. Ik licht al een tip van de sluier op met het nieuws dat ik mijn collectie versterk met jassen en shawls voor een complete najaar- en winter look.

In het najaar breidt RIJK14 haar collectie uit met de jassen van LANGERCHEN, eco-jassen van biologisch katoen. Dhr. Langer en mevr. Chen, samen Langerchen, combineren in hun collectie de tijdloze eenvoud van mode met de hoge functionaliteit, comfort en warmte die een jas nodig heeft. En ik kan zeggen dat het draagcomfort heerlijk is 🙂

De RIJK 14 accessoires worden aangevuld met de prachtige shawls van Alpaca wol…..BUFANDY. Ontdek de warme, zachte en natuurlijke vezels van de Andes met de handgemaakte producten van Alpaca. De Alpaca vezel heeft een extreem lichte, warme en zachte textuur die heerlijk aanvoelt op de huid. De BUFANDY shawls worden eerlijk en handgemaakt in Equador door Fabian en zijn team. Fabian woont in een kleine gemeenschap in het noorden van Ecuador. Hij behoort met zijn gezin tot de inheemse groepen van Otavalenos die bekend staat om hun kwalitatief hoogstaande kunstnijverheid. Fabian is eigenaar van een klein huiskamerfabriekje alwaar o.a. de BUFANDY shawls gemaakt worden. Met hun prachtige natuurtinten een heerlijke accessoire voor koude zomeravonden, lekker knus de warmte zoeken op de bank of ermee naar buiten over de winterjas.

Van half juli tot half augustus wordt de nieuwe najaarscollectie weer binnengebracht.

Nieuwsgierig…..kom dan snel kijken en laat je verrassen.

In RIJK14 blijft de collectie uniek en jij dus ook. Nooit een van de massa maar persoonlijk en eigen. Daarom kies ik per kledingstuk bewust niet meer dan 6 items verdeeld over de maten 36 tot en met 42/44.

Rijk14 heeft haar vakantie al achter de rug dus is de hele zomer geopend ‪van woensdag tot en met zaterdag van 10-17 uur en volgens afspraak buiten openingstijden.

Mocht ik zelf nog onderweg zijn naar de beurzen in Europa of inkoop voor de nieuwe voorjaars- en zomercollectie, kan RIJK14 geopend blijven met de hulp van mijn collega’s Roos, Regine en Margriet die u vriendelijk en deskundig kunnen helpen.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Popup Builder Wordpress
× Hoe kan ik je helpen?