Over
17524
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17524,bridge-core-2.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Time flies when you are having fun

 

Op 3 September 2015 heb ik met trots de deuren van RIJK14 geopend. Terugkijkend op de afgelopen jaren kan ik met recht zeggen hoe emotioneel RIJK ik ben met de geweldige klanten die ik heb mogen ontvangen in de winkel. Maar ook met hoe mijn winkel door jullie ontvangen is geworden en tot een succes is gemaakt. Met plezier kijk ik terug op deze eerste jaren en voor mij is het voorbij gevlogen. Uiteraard, zoals bij alles, leer ik nog steeds en hoop ik mijn klanten steeds meer en beter te kunnen adviseren en kleding presenteren.

 

ELINE CAMPS-DIKMANS

 

Onlangs was TopChange te gast bij RIJK14 in Gulpen. In het kader van hun nieuwe concept ‘I have a dream’ hebben ze een portret gemaakt van mij als onderneemster. Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Bekijk dan onderstaande video.

 

Popup Builder Wordpress
× Hoe kan ik je helpen?