1 Jaar RIJK14
16160
post-template-default,single,single-post,postid-16160,single-format-standard,bridge-core-2.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

1 Jaar RIJK14

1 Jaar RIJK14

“1JAAR RIJK14…..dat verdient een FEESTELIJK TINTJE”

Beste klant,

Time flies when you are having fun
Het is alweer 1JAAR geleden dat ik met trots de deuren van RIJK14 geopend heb.
Terugkijkend op afgelopen jaar kan ik met recht zeggen hoe emotioneel RIJK ik ben met de geweldige klanten die ik heb mogen ontvangen in de winkel. Maar ook met hoe mijn winkel door jullie ontvangen is geworden en tot een succes is gemaakt. Met plezier kijk ik terug op het eerste jaar en voor mij is het voorbij gevlogen.
Uiteraard, zoals bij alles, leer ik nog steeds en hoop ik mijn klanten steeds meer en beter te kunnen adviseren en kleding presenteren.

RIJK 14 was initiatiefrijk in Gulpen
De juiste plek om te ontwikkelen en een begrip te worden in het Heuvelland en omstreken. Het afgelopen jaar heb ik wat mooie merken gevonden zoals Fresh!, Anima Pop, Minus, Chiarico, Riquai, Timezone en Angels&Bitches en het broekenmerk NickJean. De sieraden van A Beautiful Story, de tassen van Sticks&Stones en de schoenen van El Naturalista.

De nieuwe merken van RIJK 14 voor het najaar
Goede en mooie merken blijven maar het is ook fijn om te vernieuwen en met de mode mee te gaan met andere merken zoals met de ecojassen van Langerchen en de shawls van Buffandy (zoals u al in de laatste nieuwsbrief heeft kunnen lezen)
Uitgangspunt bij RIJK14 blijft STIJLVOL, ELEGANT, COMFORTABEL EN VERNIEUWEND. Met dat in mijn gedachten blijf ik de beurzen bezoeken en mijn inkopen doen.

Zo kan ik verder al verklappen dat ik met twee nieuwe kledingmerken kom in het najaar, nl. Het Nederlandse merk Sylver en het Deense merk Nümph
Sylver is een eigenzinnig Nederlands modemerk voor zelfbewuste vrouwen dat staat voor een garderobe die vele mogelijkheden biedt. Het handschrift is een tikje nonchalant, naar altijd heel vrouwelijk. Sylver geeft binnen elke collectie opnieuw de balans tussen zacht, vrouwelijk en stoer. Elke combinatie is denkbaar en kan naar persoonlijk inzicht gemaakt worden. Een vrije manier van kleden. Het styling team laat zich graag leiden door aspecten uit het Nederlands erfgoed: de beroemde luchten, de Amsterdamse grachten, het waterrijke landschap en natuurlijk ons Dutch Design.
Sylver is geesteskind van krachtige vrouwen die hun sporen binnen de modewereld hebben verdiend.
Zij staan midden in het leven en weten waar een eigentijdse garderobe, met al haar kleedmomenten, aan moet voldoen.

Nümph is al jaren favoriet in de kast van de moderne vrouw. Het Deense label maakt originele musthaves met een ziel en karakter ondergedompeld in een flinke dosis passie. Niks gaat de designers te ver. Zo wordt er flink op los geexperimenteerd met vormen, structuur, prints en andere details. En daardoor is Nümph net even een tikkeltje anders. Het is vrouwelijk en toch rauw. Kwetsbaar en tegelijkertijd super sterk.
Ik vind het geweldig dat ik de collectie van RIJK14 heb kunnen uitbreiden met hierboven genoemde merken. Ik weet zeker dat het een zeer sterke aanvulling op de collectie is.
En……..in oktober komt er nog een nieuw merk…..dat houd ik nog even geheim 😉

Openingstijden van RIJK 14
De openingstijden van RIJK14 blijven: woensdag tot en met zaterdag van 10-17 uur.
Mocht u na 17 uur graag nog even komen kijken, schroom dan niet mij te bellen en een afspraak te maken. Dan laat ik de deur graag nog even open.

3 SEPTEMBER 2016 FEEST IN RIJK14
Alle ontwikkelingen van RIJK14 zijn mogelijk geworden door mijn passie voor mode, creativiteit en zeker ook door de input van familie, vrienden en vriendinnen en de feedback van jullie als klanten.
OM MIJN WAARDERING TE LATEN ZIEN EN HET 1 JARIG BESTAAN VAN RIJK14 EEN FEESTELIJK TINTJE TE GEVEN GAAT 3 SEPTEMBER JULLIE HET VOLGENDE ALS EXTRA GEVEN:

Van 10 uur tot 12 uur is Regine Bouwens, kleurenconsulente, in de winkel aanwezig om gratis een persoonlijke quickscan kleurenanalyse te geven.

Van 13 uur tot 15 uur zal Monique Janssen (geschoold Mannequin).een groot deel van de nieuwe collectie showen.

Van 15 uur tot 17 uur zal Jolanda Geisen, consulente van het verzorgingsproduct Oriflame, aanwezig zijn in de winkel en met de producten van Oriflame visagie geven

En ALS KLAP OP DE VUURPIJL krijgt u op 3 september als klant 10% KORTING OP UW AANKOPEN van de nieuwe collectie.

Ik hoop jullie te mogen ontvangen op zaterdag 3 september en anders later om de mooie nieuwe collectie wederom te bewonderen

Vriendelijke groet,

Eline Camps-Dikmans
RIJK14 / mode die jou verRIJKt / mooi vrouwelijk past altijd
stijlvol, elegant, comfortabel, vernieuwend

Rijksweg 14 / 6271 AE Gulpen
T +31612444150
info@rijk14.nl / www.rijk14.nl

openingstijden van woensdag tot en met zaterdag van 10-17 uur

Geen reactie's

Geef een reactie

Popup Builder Wordpress
× Hoe kan ik je helpen?